Konference programových partnerů a večer pro hlavní partnery PAW

V pátek odpoledne 29. dubna 2022 proběhla první konference programových partnerů PRAGUE ART WEEK 22. Akce se zúčastnili zástupci Národní galerie, GHMP, DOXu, Kunsthalle, Fotograf Gallery, Muzeum hl. m. Prahy, Kampus Hybernská, Asociace galerií současného umění, Galerie Artefin, Bohemian Heritage Fund a J&T Banka Art.

Konference byla uspořádána ve spolupráci s Národní galerií, která nám pro tento den laskavě poskytla prostory Korza Veletržního paláce. Zástupcům programových kulturních partnerů jsme představili aktivity, vizi a cíle PRAGUE ART WEEK jakožto platformy a konzultovali s nimi zapojení do letošního ročníku festivalu PRAGUE ART WEEK 22. Hlavním záměrem setkání bylo diskutování koncepce akce do dalších let. S našimi programovými partnery jsme probírali např. datum konání festivalu, jeho udržitelnost a pozici na mezinárodní scéně. Představili jsme 30 programových míst z řad galerií, sbírek umění, aukčních síní a dalších uměleckých institucí. Zápis do programu festivalu ještě nebyl uzavřen, zájemci z uměleckých institucí, spolků, sdružení nebo studií se nám stále mohou ozvat.

Večer byl dedikován partnerům PRAGUE ART WEEK z byznysového sektoru, kterým jsme představili naše aktivity a spolu se CEO Premium Media Group Štěpánem Dlouhým, ředitelkou PAW Lenkou Bakešovou, šéfredaktorem Art+ Janem Stuchlíkem a šéfredaktorem ART ANTIQUES Tomášem Kličkou pokřtili novou ročenku Art+ 2021 a oslavili 20 let časopisu ART ANTIQUES. Děkujeme našim partnerům Aurosa a FriendFood za poskytnutí občerstvení počas večera a všem zúčastněným za milou atmosféru.